Jakten efter skruv tog slut här

Morsning, tjenare, halloj och välkommen till mig och till ett kul inlägg. Jag har länge funderat på om jag inte skulle skriva ett inlägg om företaget som är bäst när det gäller skruv i Uppsala, men så har det varit många saker som har kommit emellan så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva det här inlägget innan. Nu är jag tillbaka och då får det helt enkelt bli så att jag berättar att det finns ett företag för alla som önskar hitta en butik med ett stort sortiment av skruv i Uppsala, kanske till och med Uppsalas största skruvsortiment? Namnet på det här företaget är Global maskin i Norrort.  

Det här är också ett företag som hyr ut maskiner, och det hör ni ju på namnet, och det var så att jag faktiskt vände mig till Global maskin i Norrort för första gången när jag behövde hyra en byggmaskin, och då såg jag att de hade väldigt mycket skruv till försäljning och det gjorde mig uppskruvad, för så många gånger som jag har letat efter olika skruvar men inte hittat just den slags skruv jag har behövt, och här var det ett helt julbord med skruv i Uppsala. Jag vet att ni är många som bygger och renoverar och visst finns det möjlighet till att köpa skruv i Uppsala i andra butiker. Problemet är att de flesta butiker har ett begränsat sortiment som långtifrån täcker de behov som många har, därför är det bättre att åka till Global maskin i Norrort och köpa de skruv man behöver av dem. 

 

Du gillar kanske också...