Nya äventyr på landet

 

Nu går vi mot jul och det sprakar och värmer mysigt ifrån min öppna spis. Jag stortrivs i min villa som är en del av ett lantbruk strax utanför Vallsta. Jag har bott här ett tag nu. Det blir tredje julen som jag kommer fira här tillsammans med släkt och vuxna barn, som har en kort resväg från Bollnäs. Ni som läst min blogg sedan tidigare får ta del av äventyr och händelser, mest med hur det är att vara lantbrukare. Nu under hösten har ett företag som heter Lennart Persson varit här och hjälpt mig med min verksamhet på gården. Jag kände det som om frugan och jag drog en högvinst på lotteri, när vi flyttade hit. De senaste åren i lägenhet hade känts väldigt instängt. Nu har vi ett helt lantbruk att ägna oss åt. Det är ett heltidsjobb och vi hade knappast klarat av detta utan den erfarenhet som företaget Lennart Persson har bistått oss med, i alla förekommande göromål som finns på vår gård. 

 

För det var nämligen så här, att min fru och jag vi hade inte speciellt mycket erfarenheter av att driva ett lantbruk. Egentligen inga erfarenheter alls för att vara helt uppriktig, frånsett några somrar som jag som barn spenderade på några släktingars bondgård. Det har alltid varit min dröm att bli egen företagare med mjölkkor, grisar och annat som tillhör en gård. Man måste våga ta steget för idag finns det ju så mycket god hjälp att få på vägen. Och det är denna goda hjälp som vi får av Lennart Persson, som gör att allt fungerar som det ska och vi lär oss nya saker hela tiden och blir allt säkrare och bättre med tiden. Vi vågade följa vår dröm, det kan ni också! 

Du gillar kanske också...