Renoverat kök med Kågströms

Hej på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Det är roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma. Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus, precis som jag. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag renoverade köket i min villa i Skellefteå. Det är fortfarande mycket som behöver göras i huset men jag är rätt så händig och klarar en del av arbetet själv. Köksrenoveringar måste man ändå lämna till proffsen. Därför kontaktade jag Kågströms bygg när jag behövde anlita snickare för ombyggnad av mitt kök. Så oavsett om du är nybliven husägare eller inte, men är i behov av en byggfirma, tänker jag berätta för er om vad Kågströms bygg har hjälpt mig med. 

  

Ett par arbetskamrater som jag snackade med berättade att de varit mycket nöjda efter att anlitat Kågströms bygg. De rekommenderade mig att anlita deras snickare när jag berättade om mitt projekt med köksrenoveringen. Det kom hem personal ifrån företaget för att se vad som behövde göras och hur det på bästa sätt skulle utföras. Sedan fick jag se olika typer av köksinredningar, olika material med mera och sedan valde jag, med deras experthjälp, ut allt det som skulle installeras och snickras ihop. Tack vare att jag låtit experterna göra jobbet behöver jag inte vara orolig för till exempel vattenskador eller att luckorna och skåp hamnar snett. Även försäkringsbolaget blev glada. För dig i Skellefteå med omnejd som behöver anlita en byggfirma, kan jag verkligen rekommendera er att göra som mina arbetskamrater och jag, hör av dig till Kågströms bygg. Särskilt bra är det ju förstås att använda sig av RUT-avdraget, för ett prisvärt jobb. Sist men inte minst så får du här en kostnadsfri offert innan du bestämmer dig. Ha det bra! 

 

Du gillar kanske också...