Så här enkelt gick jag ner i vikt

Jag sitter ute på verandan och trots att klockan är 22, så är det inte riktigt helt mörkt här i Jönköping. Jo, det är ju högsommar ute och livet känns fint på mer än ett sätt. Att gå i baddräkt vågade jag inte förr. Jag är en nattuggla och nu ska jag skriva några rader till er, mina läsare, om ett företag här i Jönköping som har hjälpt mig till ett sundare liv med viktminskning. Företaget heter BD Kost & Rådgivning och detta ställe kom jag i kontakt med i och med att min läkare hade föreslagit en operation mot min övervikt. Kakor, bullar, chips, läsk, pizza, för att inte tala om smågodis som jag älskade mer än något annat. Allt var sådant som jag tidigare tröståt. Maten var min drog. Jag tänkte som så, att nog borde jag kunna göra något åt min situation utan att behöva ta till så drastiska åtgärder som en operation. Det var kostrådgivning som jag bestämde mig för att prova. Mitt problem satt i huvudet visade det sig, övervikten var bara ett symtom på en felprogrammerad hjärna! 

 

Jag fick komma till BD Kost & Rådgivning och här så fick jag lära mig mer om kost. Jag fick professionell rådgivning och så fick jag en slags matsedel att följa. Jag började också inse, att maten fyllde flera behov, mer än att stilla hungern, hos mig. Jag var som en alkoholist, fast i stället för alkohol så var det skräpmat. Rådgivningen som jag har fått har hjälpt mig att ta tag i mitt liv. Nu är jag 25 kg lättare och någon operation kommer inte bli aktuell. Tack vare den fina hjälp som jag har fått här på BD Kost & Rådgivning, vill jag rekommendera också er att komma hit. Här finns också sådant som livscoaching eller healing. Sov gott önskar jag nu till alla er läsare. 

 

Du gillar kanske också...