Jag är så nöjd med köksrenoveringen

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga om köket i min villa i Partille och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita en byggfirma. Jag sökte efter ett företag som skulle kunna hjälpa till med min köksrenovering i Partille och fann SBOR Bygg och Renovering AB och som jag skulle råda er att anlita också. Kanske ni funderar på köks- eller badrumsrenovering också? De har gjort ett riktigt superjobb. Om du behöver hjälp på Hisingen eller i Partille eller däromkring, är det här ett företag där du kan få riktigt professionell hjälp till en rimlig kostnad. 

  

Det är alltid bra tycker jag, att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. Det har talats en del här bland grannarna om denna firma och det var enbart positiva saker som sades. Eftersom några grannar här på gatan hade anlitat SBOR Bygg och Renovering AB för olika slags jobb, råkar jag veta att denna byggfirma också hjälper till med badrumsrenoveringar. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär en offert innan, så kan du fundera på vad du vill få gjort och vet vad det kommer att kosta, utan någon förpliktelse. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Det finns tyvärr allt för många oseriösa aktörer på marknaden också. Jag kan garantera dig att SBOR Bygg och Renovering AB är helt seriösa. Alla snickare och hantverkare som arbetar där är erfarna och duktiga och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Ha nu en fortsatt fin dag. 

 

Du gillar kanske också...