Tips på en bra bilfirma i Sätila

Idag tänker jag berätta för er läsare om en bilverkstad som jag är riktigt belåten med. Det finns ju hur många sådana här företag som helst, och jag vet att många av er tycker att det är svårt att veta vem man ska anlita. Därför tycker jag det är en bra idé att skriva här i bloggen om den bilverkstad i Sätila som jag de senaste åren har anlitat. Denna verkstad heter Navaskauskas, Darius, och han som driver stället har många trogna kunder i trakterna kring Skene, Kinna och Sätila. 

 

För det är nämligen så här, att jag här har jag alltid fått bra hjälp, oavsett vad det är som har krånglat med bilen. Det är nog något som många fler än jag kan skriva under på. Det är en väldigt populär bilverkstad, många har insett att på det här stället får man en kostnadseffektiv hjälp oavsett om det är litet eller mycket hjälp som man behöver. Ägaren till stället fixar nog i stort sett alla bilmodeller och märken, och de jobb som utförts på mina bilar som jag haft genom åren har alltid utförts med stor noggrannhet. Jag är så glad att det här stället finns. Jag skulle knappast haft råd att lämna bilen till någon av de större “märkeskedjorna” för att få lagat bilen där. Och att de olika jobb som utförs verkligen är bra har visat sig, inte minst på besiktningen. Det som är ett extra plus är att det går snabbt att få en tid. Förvisso är det många som har upptäckt fördelarna med att lämna bilen till Navaskauskas, Darius, så kanske man får vänta några dagar innan han har tid – men det är det värt! Så nu vet ni, bästa läsare, att det här stället finns! 

Du gillar kanske också...