Snygg altan med hjälp av HA Bygg & Måleri

Hej på er och riktigt varmt välkomna in till bloggen även idag! Det här inlägget tror jag verkligen kan vara intressant för er som kanske är i behov av en badrumsrenovering i Helsingborg eller i Landskrona med omnejd, eller om ni är i behov av något annat inom bygg. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice. Det var när jag skulle bygga en altan som mina grannar rekommenderade mig att anlita HA Bygg & Måleri. På grund av att jag tycker att de gjort ett så bra jobb vill jag nu berätta om detta företag till er, bästa läsare. Om ni inte har hört talas om HA Bygg & Måleri förut kan jag avslöja, att det här är ett företag som ni kan gå till om ni behöver hjälp med till exempel badrumsrenovering, altanbyggnader, tillbyggnader, ombyggnader, nybyggnation med mera. Vi är nu flera grannar här på gatan som har anlitat den här firman och vi är alla lika belåtna! 

 

Altanen blev riktigt bra. Företaget hjälpte mig i hela processen. Alltifrån hur jag planerade att den skulle se ut till dess att den var helt färdigbyggd. Innan jobbet startade hade jag fått en kostnadsfri offert och kunde sedan i lugn och ro fundera över kostnadsförslaget innan jag gav klartecken till byggstart. Det var egentligen inget att tveka på, för med ROT-avdraget blev det inte alls dyrt. Nu har jag fått en riktig härlig plats att vistas på och här på min altan ska jag avnjuta riktigt många, långa och sköna sommarkvällar i flera år framöver hade jag tänkt. HA Bygg & Måleri är ett riktigt seriöst företag och känner du att du skulle vilja veta mer om vad de har att erbjuda kan du gå in på deras hemsida. Det var trevligt att ni tog er tid att läsa här i bloggen idag. 

 

Du gillar kanske också...